Contact en gegevens

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je dit formulier invullen

Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.

Contactgegevens: Vestdijklaan 17 9721VM Groningen Mail: freekvanbergen@gmail.com 

Bevriende coaches en praktijken:


Annejil! Arbeidsdeskundig Advies


Biometrisch Centrum Groningen


Thea Boven Praktijk voor Heelwording en BewustZIJN


Training en Adviesbureau Kuipers en Houtman


B.Teunissen - Advies en begeleiding


Firma &joy - Life coaching moms@work


Clientervaringen

"Voordat ik bij Freek op spreekuur kwam vond ik mijzelf minderwaardig en verspilde ik veel energie aan het ondermijnen van mezelf en het verhelpen van symptomen van depressie. Tegenwoordig laat ik niet meer over me heen lopen en ben ik een zelfstandige, zelfverzekerde vrouw geworden die weer gewoon plezier heeft in het leven en heb ik mezelf eindelijk geaccepteerd zoals ik ben. Freek heeft mij geholpen om tot dit punt te komen door niet alleen te luisteren en vragen te stellen, maar hij heeft mij ook handvatten gegeven om vanaf dit punt niet meer weg te zakken in oude gewoontes."

"Via mijn zorgverzekeraar kwam ik bij Freek terecht. Door een volkomen onverwachte beĆ«indiging van mijn relatie was ik de weg behoorlijk kwijtgeraakt. Ik snapte het niet en wist even niet meer hoe ik verder moest. Freek toonde zich een geduldig luisterend oor, hield me een spiegel voor en hielp me de draad weer op te pakken. Een paar maanden later ging het weer mis met mij. Ik bleef hangen in mijn eigen verhaal en verdriet en kwam daardoor niet aan verdere verwerking toe. Ik heb Freek opnieuw benaderd. Al in het eerste gesprek wist hij mij zo te spiegelen dat ik op een ander been kwam te staan. Er volgden daarna twee sessies en toen wist ik dat en hoe  ik verder kon."

"Freek luistert goed en is scherp, hij is kritisch en houdt je een glasheldere spiegel voor. Hij weet je daardoor te raken, tot nadenken te zetten en je verder te helpen. Dit gaat op een zeer prettige wijze in een relaxte omgeving."